Kamu İş İlanları

17550 TL Maaş Yaş Şartsız Güncel Memur Alımı

17550 TL maaşla her hangi bir yaş şartı aranmamaksın güncel memur alımı yapılacaktır. Daimi memur alımı ilanı İŞKUR kurumdışı iş ilanları sayfası üzerinden yayınlanmıştır. Alımlarda her hangi bir yaş şartı aranmayacaktır.

Büyükşehir Belediyesi bünyesine bağlı olan Şehir Hatları güncel memur alımı İŞKUR kurumdışı iş ilanları sayfası üzerinden yayınlandı. Yayınlanmakta olan ilana başvurmak isteyenler adaylardan her hangi bir yaş sınırı istenmemiştir. Şehir hatları bünyesine daimi 17550 TL maaş alınması suretiyle memur alımı yapılacaktır.

İstanbul Büyükşehir Belediye bünyesine bağlı olan Şehir Hatları Turizm San Tic. A.Ş kadrosuna 17550 TL maaş ile yaş şartı aranmadan devlet işçi alımı yapılacaktır. Şehir Hatları Turizm San Tic. A.Ş 3 gemi hareket personeli alımı yapacaktır. işe alınmış olan adaylar tam zamanlı olarak çalışacaklardır.

ehir-hatlari-memur-alimi.jpg

Memur Alımı Başvuru Koşulları

Gemi hareket personeli alımı için en az 2 yıl iş tecrübesine sahip olması.

ERP ve MS Office programlarını iyi düzeyde kullanması gerekir.

Her daim ekip çalışmasına uyumlu olması gerekir.

Her zaman öğrenme ve gelişmeye açık olması gerekir.

Başvuru yapan erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olması gerekmektedir.

Başvuru formu.

Adli sicil kaydı temiz olması ve bunu belge ile ispatlaması.

Üniversitelerin işletme iktisat vb. bölümlerinin bir inden mezun olması.

ehir-hatlari-personel-alimi.jpg

Yaş Şartsız Memur Alımı İş Başvuru Şekli

İŞKUR kurumdışı iş ilanları sayfası üzerindeki ilana başvurmak isteyenler başvurularını kariyer sayfası resmi web adresi üzerinden online olarak başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Farklı yollardan yapılan başvurular kabul edilmeyecek olup başvuru yapan adayların İstanbul ilinde ikamet ediyor olması şartı ile memur alımı iş başvurularını kabul edilecektir. Başvurular 30 Eylül ile 10 Ekim 2022 tarihleri arasında online bir şekilde yapılması gerekir.


#Maaş #Yaş #Şartsız #Güncel #Memur #Alımı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu