Mobil

OnePlus Nord CE 3 Lite tanıtımı için yeni iddia

OnePlus Nord CE 3 Lite önümüzdeki dönemin beklenen telefonları arasında yer alıyor. Ünlü duyumcu Max Jambor’un iddiasına göre, akıllı telefon 4 Nisan’da resmiyet kazanacak. Bu noktada Nord CE 3 Lite’ın Nord 3 ve Nord CE 3’ten farklı olduğunu hatırlatmakta fayda var.

OnePlus Nord 3’ün MediaTek Dimensity 9000 işlemciye sahip olması bekleniyor. 6.72 inç 120 Hz ekran, 50+8+2 megapiksel çözünürlüklü kameralar, 80W şarj destekli 5000 mAh pil bu telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Nord CE 3’ün de aynı ekran ve kameralara sahip olması, ancak Qualcomm Snapdragon 782G işlemci taşıması öngörülüyor.

Nord CE 3 Lite içinse bilinmezler daha fazla durumda. İsimler benzer olsa da, “Lite” etiketinin varlığı özelliklerde ciddi farkların olabileceği anlamına geliyor. Geçtiğimiz yıl çıkan Nord CE 2 Lite da bu öngörüyü destekliyor. Bu telefon Nord CE 2’den farklı işlemci, pil ve ekranla kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Nord CE 3 Lite’ın OnePlus Ace 2V ile pek çok ortak nokta taşıyabileceği söyleniyor.

OnePlus Nord CE 3 Lite hakkındaki sızıntılar önümüzdeki dönemde artabilir

OnePlus’ın bu telefonlar için belirlediği çıkış tarihlerinin de farklı olabileceğini unutmamak gerekiyor. Daha önceki sızıntılarda Nord CE 3’ün tanıtımı için temmuz ayı işaret edilmişti. Planlarda değişiklik olması ihtimaller arasında yer alsa da, şirketten resmi bir açıklama gelmiş değil. Yine de, OnePlus Nord CE 3 Lite için önümüzdeki dönemde daha fazla haberle karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.



#OnePlus #Nord #Lite #tanıtımı #için #yeni #iddia

Facebook

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu