Kripto Para
Trend

Binance Öğren Kazan Quiz Cevapları (Ağustos 2022)

Binance Öğren Kazan Quiz Cevapları herkes heyecanla aratıyor. Bunun nedeni ise Binance Öğren Kazan Quiz Cevapları doğru işaretleyenlerin alacağı ödül. O zaman biz de vakit kaybetmeden sizlere Binance Öğren Kazan Quiz Cevapları verelim. Tüm Binance öğren ve kazan test cevapları, test 4 Ağustos 2022’de 07:00 AM’de (UTC) yayınlandığında burada güncellenecektir. KYC onaylı bir Binance hesabıyla hazır olun. Binance Öğren Kazan Quiz Cevapları 4 Ağustos 2022’de Binance öğren ve kazan test kampanyasına katılın ve 12$’a kadar garantili kripto para ödülü kazanın. binance öğren kazan quiz cevapları

 

Binance Öğren Kazan Nedir?

Band Protocol, UMA, BTTC, PAX Gold, Skale, STP, Kyber Network, Frontier, Thorchain, Biswap, Jasmy, Reef, Threshold, Tezos ve SHIB için olanlar da dahil olmak üzere çok sayıda kazanırken öğren sınavları mevcut olacak. diğerleri arasında. binance öğren kazan quiz cevapları

Token tedariki devam ederken, tüm Binance KYC onaylı kullanıcılar makaleleri okumaya, istedikleri zaman videoları izlemeye ve 4 Ağustos 2022’de saat 07:00’de (UTC) başlayan sınavlara girmeye başlayabilirler. binance öğren kazan quiz cevapları

Geçtikleri kursa veya quiz’e bağlı olarak, uygun kullanıcılar, ilk gelen alır, diğer projelerden sabit sayıda BAND, UMA, BTTC veya jeton kazanma şansına sahip olacak. binance öğren kazan quiz cevapları

 

Binance Öğren Kazan Quizine Nasıl Katılınır?

  • Öncelikle Binance uygulamanızı Playstore’dan en son sürüme güncelleyin, ardından doğrudan bu Binance Öğren ve Kazan testi ana sayfasına gidin. binance öğren kazan quiz cevapları
  • Yeni Binance kullanıcılarının bir hesaba kaydolabilecekleri yer burasıdır.
  • Binance hesabınıza giriş yapın. binance öğren kazan quiz cevapları
  • Ana sayfaya gidin ve bunun öğrenildiğini ve BAND sınav başlığı kazandığını göreceksiniz, Buna tıklayın
  • BAND öğren ve kazan testinin yeni bölümü 12.30 PM IST’den itibaren yayınlanacak. binance öğren kazan quiz cevapları
  • Testi aynı anda başlatın ve aşağıdaki önceden çözülmüş Binance BAND Test yanıtlarını kullanarak çözün

 

Binance Öğren Kazan Quiz Cevapları (Ağustos 2022)

Binance Öğren Kazan Quiz Cevapları Ağustos ayı için aşağıdaki şekildedir. binance öğren kazan quiz cevapları

  • 1. Soru: Which of the following action should you take when you fail to place an order?
    • Cevap: Check your network, save screenshots or related information, and ask for help from customer service.
  • 2. Soru: There is a maximum size limit for each order. Which action should you take when you receive this type of error message?
    • Cevap: Divide the large order into several smaller orders.
  • 3. Soru: What is the maximum leverage available on Binance Futures?
    • Cevap: 125x
  • 4. Soru: Which wallet is not supported for trading on Binance Futures?
    • Cevap: Margin wallet
  • 5. Soru: Which of the following description of Stop-Market Order is correct?
    • Cevap: The order will be executed at the market price once the price hits the trigger price. But the executed price may not be equal to the trigger price.
  • 6. Soru: Which of these is not the key difference between USDT-margined futures and coin-margined futures?
    • Cevap: Leverage level
  • 7. Soru: What can the maximum loss for trading in a futures contract be?
    • Cevap: 100% of collateral
  • 8. Soru: Which of the following description of Stop-Limit Order is correct?
    • Cevap: The order will be placed at the limit price once the price hits the trigger price. But the limit order may not necessarily be filled as the latest market price may have moved away from the limit price.
  • 9. Soru: Which of the following description of Profit and Loss (PnL) is correct?
    • Cevap: Realized PnL is calculated based on the opening price and the closing price after a position is closed.
  • 10. Soru: What is the maximum loss that may occur in futures trading?
    • Cevap: All the money in my futures wallet
  • 11. Soru: Which coin can be used as margin for a Coin-margined futures?
    • Cevap: The base asset of this future. For example, I can use BTC as margin when I trade BTCUSD future.
  • 12. Soru: When a futures position is liquidated, what price is it based on?
    • Cevap: Mark Price
  • 13. Soru: Futures fees include:
    • Cevap: Commissions, Insurance Clear Fees and Funding Fees while holding positions.
  • 14. Soru: Are you aware that after a futures position is liquidated, in addition to the loss of the position, an Insurance Clear Fee will occur, which may decrease your futures wallet balance to zero? 
    • Cevap: Yes, I am aware of the existence and calculation of the Insurance Clear Fee and the risks that may cause the balance to return to zero.
  • 15. Soru: What kind of behavior should I avoid when engaging in futures trading?
    • Cevap: Strong gambling, trading addictions, continuous losses, and blaming others.
  • 16. Soru: To continue trading on futures, I have:
    • Cevap: Understood the rules and risks of futures trading, and I agree that any loss incurred during futures trading is my own responsibility regardless of the platform.
  • 17. Soru: Due to network delays, system failures and other possible factors which may lead to suspension or deviation of Binance Futures service execution, Binance will use commercially reasonable efforts to ensure but not promise that Binance Futures service system runs effectively. Binance shall not be liable for the final execution results due to the above factors.
    • Cevap: Agree
  • 18. Soru: In the event of a service disruption on Binance Futures, you may use the “close all positions” function to cancel all orders and close all open positions. However, due to unpredictable factors, the final execution result of this function might deviate from your expectations, and Binance shall not be liable for the final results.
    • Cevap: Agree
  • 19. Soru: Which of these is not the key difference between perpetual futures and quarterly futures?
    • Cevap: Trading method
  • 20. Soru: If a user has open orders or position, which of the following can be done by the user?
    • Cevap: Borrow by using cross collateral function
  • 21. Soru: What is the reference price Binance Futures uses to determine if a position should be liquidated?
    • Cevap: Mark price
  • 22. Soru: When will a user receive margin calls? When his/her margin balance is lower than:
    • Cevap: Maintenance margin
  • 23. Soru: Can BNB (Binance Coin) in users’ USDT-margined wallets be used as margins to open new positions?
    • Cevap: No, BNB in users’ USDT-margined wallets can only be used to pay commissions.
  • 24. Soru: Can unrealized PNL (profit and loss) be used as margins to open new positions?
    • Cevap: Yes
  • 25. Soru: Which one of the following actions is not recommended during drastic price movements?
    • Cevap: Use market order to get in or get out
  • 26. Soru: Should you take up a personal loan to trade futures?
    • Cevap: No, I should trade within my financial means.
  • 27. Soru: There is a maximum number of orders for each future. Which action should I take?
    • Cevap: Once the maximum quantity limit is reached, the order will fail, and an error will be reported. At this time, I should divide the order into several smaller quantities.
  • 28. Soru: Which of the following apply when using a stop-market order?
    • Cevap: After the stop-profit and stop-loss price is triggered, the transaction will be executed immediately at the market price, and the transaction price may not be equal to the trigger price.
  • 29. Soru: Which of the following is correct to use Stop-Limit Order?
    • Cevap: After the stop-profit and stop-loss price is triggered, the order will be placed at the limit price immediately, but the limit order may not necessarily be filled because the price has moved away
  • 30. Soru: Futures fees include:
    • Cevap: In addition to the order commission, positions also produce capital expenses and liquidation expenses.
  • 31. Soru: In Coin-margined futures trading, what kind of currency can be used as margin:
    • Cevap: The currency of this future.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu